Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Sandro linskjorte - regular fit

Velg farge
Blå: Monaco Blue Blå: Monaco Blue
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte i behagelig lin og bomullsblanding med buttondown krage, innvendig kontraststoff og knappestolpe i front med lyse knapper og mørk knappetråd. Skjorten har ett kontrastfarget broderi på brystet, regulerbar mansjett med knapp og splitt, rundet avslutning i kanten nederst og regular passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Skjorte i behagelig lin og bomullsblanding med buttondown krage, innvendig kontraststoff og knappestolpe i front med lyse knapper og mørk knappetråd. Skjorten har ett kontrastfarget broderi på brystet, regulerbar mansjett med knapp og splitt, rundet avslutning i kanten nederst og regular passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 55% lin, 45% bomull
Fargekode: ENQ
Artikkelnummer: 7249975

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler