Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Twill shirt

Velg farge
Brun: Golden Yellow Brun: Golden Yellow Blå: China Blue Blå: China Blue Grønn: Bronze Green Grønn: Bronze Green
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte i kraftig twillkvalitet med buttonunder-krage og brystlommer med knappet klaff. Skjorten har brune knapper, regulerbare mansjetter, bærestykke med fold i ryggen og logotab nederst på knappestolpe. Avslappet passform. Les mer

Mer info

Mer info

Skjorte i kraftig twillkvalitet med buttonunder-krage og brystlommer med knappet klaff. Skjorten har brune knapper, regulerbare mansjetter, bærestykke med fold i ryggen og logotab nederst på knappestolpe. Avslappet passform.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: AAK
Artikkelnummer: 7501105

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler