Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Utvalgte varer: kjøp 2 få 50% på den rimeligste

Klikk her for å se rabattkode

Hoodie jakke

1 499,-
Velg farge
Svart: Black Onyx Svart: Black Onyx
Mer info

Mer info

Jakke i behagelig yttermateriale med lett vattering og elastikk på ermene og i kanten nede. Jakken har hette med fôr og snøring, glidelåslukning i front, to klaffelommer med knapp og en vertikal brystlomme med glidelås og logobadge. En innerlomme med trykknapp. Ledig passform. Modell: 1.80 størrelse M

Materialer: 100% polyester
Fargekode: CAD
Artikkelnummer: 7506493

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask maks 30º med ullvaskemiddel

Tåler ikke bleking

Kan ikke strykes, dampes eller presses

Kan ikke renses

Tåler ikke tørketrommel

Ikke bruk tøymykner

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett