Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Kastrup Jakke

Velg farge
Svart: Phantom Svart: Phantom
749,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Jakke i bombermodell med ribkrage, ribmansjetter og matallglidelås i front. Jakken har 2 innerlommer med glidelås, kontrastfarget fôr og kontrastdetalj på glidelås, lomme på ermet, og skrå frontlommer med matchende logotrykknapp. Avslappet passform. Les mer

Mer info

Mer info

Jakke i bombermodell med ribkrage, ribmansjetter og matallglidelås i front. Jakken har 2 innerlommer med glidelås, kontrastfarget fôr og kontrastdetalj på glidelås, lomme på ermet, og skrå frontlommer med matchende logotrykknapp. Avslappet passform.

Materialer: 54% polyester, 34% bomull, 12% polyamid
Fargekode: C31
Artikkelnummer: 7249624

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Ikke bruk tøymykner.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler