Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Kjartan vest

Velg farge
Svart: Black Beauty Svart: Black Beauty Grønn: Guc Deep Depths Grønn: Guc Deep Depths
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lun vest i kombinert pile og vevet ripstopmateriale. Vesten har høy krage og glidelås i front, to gode glidelåslommer, og en vertikal glidelåslomme på brystet. Vesten har buet avslutning nede og elastistiske kantebånd. Ordinær passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lun vest i kombinert pile og vevet ripstopmateriale. Vesten har høy krage og glidelås i front, to gode glidelåslommer, og en vertikal glidelåslomme på brystet. Vesten har buet avslutning nede og elastistiske kantebånd. Ordinær passform.

Materialer: Shell: 100% polyester , Fòr: 100% Polyester
Fargekode: CAE
Artikkelnummer: 7501013

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler