Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Louis down jakke

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy Grå: Asphalt Grå: Asphalt
1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett og varm dunjakke med smale tuneller fylt med 90% dun og 10% fjær. Jakken har glidelåslukning i front, to vertikale glidelåslommer, hovedstoff med melert finish og kontraststoff i 100% polyamid på bærestykke. Regulær passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lett og varm dunjakke med smale tuneller fylt med 90% dun og 10% fjær. Jakken har glidelåslukning i front, to vertikale glidelåslommer, hovedstoff med melert finish og kontraststoff i 100% polyamid på bærestykke. Regulær passform.

Materialer: 72% polyamid, 28% polyester
Fargekode: IC9
Artikkelnummer: 7501073

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Ikke bruk tøymykner.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler