Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Valentino jakke

Velg farge
Brun: Taos Taupe Brun: Taos Taupe Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
1 299,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk jakke i catalinamodell med bondet kvalitet med utvendig bomullstwill og innvendig myk grå jersey. Jakken har krage med trykknapper, glidelåslukning i front, ribbestrikket kant nederst, og regulerbar mansjett med trykknapp. To gode lommer med klaff og knapp. Normal passform. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk jakke i catalinamodell med bondet kvalitet med utvendig bomullstwill og innvendig myk grå jersey. Jakken har krage med trykknapper, glidelåslukning i front, ribbestrikket kant nederst, og regulerbar mansjett med trykknapp. To gode lommer med klaff og knapp. Normal passform.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: C27
Artikkelnummer: 7249571

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler