Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Utvalgte varer: kjøp 2 få 50% på den rimeligste

Klikk her for å se rabattkode

SLIM FIT STRETCH JEANS

239,- før 799,-
Velg farge
DENIM: Super Stonewashed DENIM: Super Stonewashed
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Komfortabel 5-lommers jeans med stretch. Buksen har et vasket uttrykk, kontrastdetaljer og sort etikett med logo bak i livet. Passform: Normal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet:12 OZ stretch denim i en mellomblå indigo innfarging og med god elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess uten slitasjer. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32.

Materialer: 98% bomull, 2% elastan
Fargekode: DAC
Artikkelnummer: 7242654

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen

Tåler ikke tørketrommel

Vaskes på vrangen

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett