Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

SKINNY TENCEL STRETCH JEANS

Smal 5-lommers mørk blå-sort jeans med høy elastisitet. Varianten har minimale slitasjeeffekter, kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Buksen holder en meget høy elastisitet og har en myk overflate grunnet kvaliteten. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
449,- før 899,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Passform: Normal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett.
 • Materiale: 12.5 OZ denim med høy elastisitet.
 • Smal 5-lommers mørk blå-sort jeans med høy elastisitet. Varianten har minimale slitasjeeffekter, kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Buksen holder en meget høy elastisitet og har en myk overflate grunnet kvaliteten. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  Materialer: 50% bomull, 43% lyocell, 5% polyester, 2% elastan
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7244939

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.