Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

Slim Bill blue jeans

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
699,- før 999,-

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Supersteinvasket 5-lommers jeans med slitasje effekt foran og bak. Buksen har en kombinasjon av tobaccofargede og blå sømmer, logoetikett i livet bak og fine kontrastdetaljer. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 11.5 OZ Indigo denim med komfortabel stretch. Les mer

Mer info

Mer info

Supersteinvasket 5-lommers jeans med slitasje effekt foran og bak. Buksen har en kombinasjon av tobaccofargede og blå sømmer, logoetikett i livet bak og fine kontrastdetaljer. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 11.5 OZ Indigo denim med komfortabel stretch.

Materialer: 98% bomull, 2% elastan
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7501420

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler