Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

OWL PYJAMAS

269,- før 899,-
Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Blå: Dress Blues Blå: Dress Blues Blå: Mood Indigo Blå: Mood Indigo
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Herre pysj til herre fra Tufte med bukser vevd av bambusviskose og økologisk bomull i et tidløst mønster, og med et løst og behagelig snitt. Genseren er av bambusviskose iblandet elastan for komfort. Settet kommer i en praktisk forpakning av filtet polyester som kan brukes til oppbevaring av dokumenter eller som PC beskyttelse.

Fargekode: EGS
Artikkelnummer: 7245263

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett