Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

ANKELSOKK HVIT

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
139,- før 199,-

Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Ankelhøye sokker, perfekt i joggesko såvel som dressko. En liten og diskré sokk med maks komfort og silikon på hælen. Laget av bambus lyocell og modal fibre. Les mer

Mer info

Mer info

Ankelhøye sokker, perfekt i joggesko såvel som dressko. En liten og diskré sokk med maks komfort og silikon på hælen. Laget av bambus lyocell og modal fibre.

Materialer: 39 % bambus lyocell, 28 % modal fibre, 16 % nylon, 15 % økologisk bomull og 2 % elastan.
Fargekode: 100
Artikkelnummer: 7239910

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Ikke bruk tøymykner

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler