Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Capuchin cargo shorts

Velg farge
Brun: Deep Lichen Green Brun: Deep Lichen Green Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Komfortabel og klassisk plagg-innfarget cargo-shorts med belglommer og knepping i sidene i et lett vasket uttrykk. Shortsen har metallogo avsender på baklomme, kontrastdetaljer og glidelås gylf. Passform: Normal setevidde og livhøyde med smale ben. Materiale: Left-hand Twill i en bomullsblanding med god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel og klassisk plagg-innfarget cargo-shorts med belglommer og knepping i sidene i et lett vasket uttrykk. Shortsen har metallogo avsender på baklomme, kontrastdetaljer og glidelås gylf. Passform: Normal setevidde og livhøyde med smale ben. Materiale: Left-hand Twill i en bomullsblanding med god elastisitet.

Materialer: 97% bomull, 3% elastan
Fargekode: AFP
Artikkelnummer: 7250000

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler