Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Regular denim bermuda

999,-
Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
Mer info

Mer info

Lys 5-lommers denim shorts med et supersteinvasket uttrykk. Shortsen har slitasje effekter foran og bak, kontrastsømmer, logoetikett i livet bak og fine kontrastdetaljer. Passer for de som ønsker en romslig passform og et avslappet uttrykk. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: Denim i en mellomblå indigo innfarging.

Materialer: 99% bomull, 1% elastan
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7506998

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan blekes

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett