Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Regular denim shorts

899,-
Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
Mer info

Mer info

Mellomblå 5-lommers denim shorts med et med et supersteinvasket uttrykk. Shortsen har slitasjeeffekter foran og bak, tobacco sømmer, brun logoetikett i livet bak og fine kontrastdetaljer. Passer for de som ønsker en ledig passform og et avslappet uttrykk. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: 11 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging.

Materialer: 99% bomull, 1% elastan
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7502979

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett