Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Regular denim shorts

269,- før 899,-
Velg farge
Blå: Stonebleached + Used Blå: Stonebleached + Used
Mer info

Mer info

Lys 5-lommers denim shorts med et med et steinbleket uttrykk. Shortsen har slitasjeeffekter foran og bak, tobacco+blå sømmer, brun logoetikett i livet bak og kontrastdetaljer. Passer for de som ønsker en ledig passform og et avslappet uttrykk. Passform: ledig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: 11 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging.

Materialer: 99% bomull, 1% elastan
Fargekode: DAF
Artikkelnummer: 7504048

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett