Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Skinny denim shorts

239,- før 799,-
Velg farge
Blå: Stonewashed Blå: Stonewashed
Mer info

Mer info

5-lommers steinvasket denim shorts med meget god elastisitet og oppsydd brett. Shortsen har kontrastdetaljer og brun logoetikett i livet bak. Passer til de som er opptatt av komfort samtidig som ønsker et rent uttrykk. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 12.00 OZ denim i en mørk blå indigo innfargingt med god elastisitet.

Materialer: 98% bomull, 2% elastan
Fargekode: DAA
Artikkelnummer: 7502988

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett