Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Skinny dk. blue bermuda

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

5-lommers blå denim shorts med meget god elastisitet i et lett steinvasket uttrykk for fritidsbruk. Varianten har slitasje effekter i front og bak, ton i ton detaljer og beige logo-badge i livet bak. Passer til de som er opptatt av komfort. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 9.5 OZ mørk blå denim denim med god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

5-lommers blå denim shorts med meget god elastisitet i et lett steinvasket uttrykk for fritidsbruk. Varianten har slitasje effekter i front og bak, ton i ton detaljer og beige logo-badge i livet bak. Passer til de som er opptatt av komfort. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 9.5 OZ mørk blå denim denim med god elastisitet.

Materialer: 92% bomull, 6% elastomultiester og 2% elastan.
Fargekode: D06
Artikkelnummer: 7250026

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler