Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Utvalgte varer: kjøp 2 få 50% på den rimeligste

Klikk her for å se rabattkode

Slim knit bermuda

799,-
Velg farge
Blå: Garmentwashed + Used Blå: Garmentwashed + Used
Mer info

Mer info

Komfortabel 5-lommers blå knit-denimshorts med stretch. Shortsen har en lett vask med slitasjeeffekter foran og bak, kontrastdetaljer og grå logo-badge i livet bak. Passform: Ledig setevidde, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 11.8 OZ Strikke-denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

Materialer: 96% bomull, 4% elastan
Fargekode: D04
Artikkelnummer: 7250030

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett