Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Slim vintage bermuda

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

5-lommers blå denimshorts med ved vintage uttrykk. Shortsen er steinvasket med håndlaget slitasje og reparasjonseffekter i front og bak, kontrastdetaljer og beige logo-badge i livet bak. Passform: Ledig setevidde, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Røff denim i en mørk blå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

5-lommers blå denimshorts med ved vintage uttrykk. Shortsen er steinvasket med håndlaget slitasje og reparasjonseffekter i front og bak, kontrastdetaljer og beige logo-badge i livet bak. Passform: Ledig setevidde, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Røff denim i en mørk blå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: DAB
Artikkelnummer: 7250033

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler