Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Batikk t-skjorte

Velg farge
Grønn: Fair Green Grønn: Fair Green
149,- før 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

T skjorte med tie dye effekt i sommerlige farger. T skjorten har rund hals og kort erm og er i en god bomulls kvalitet med lett børstet overflate. Lett oversized passform og tab i siden. Les mer

Mer info

Mer info

T skjorte med tie dye effekt i sommerlige farger. T skjorten har rund hals og kort erm og er i en god bomulls kvalitet med lett børstet overflate. Lett oversized passform og tab i siden.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: GHF
Artikkelnummer: 7249924

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp, må ikke strykes på trykket

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler