Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Supima 2-pack t-Skjorte

Velg farge
Blå: EPF Blå: EPF Grønn: Loden Green Grønn: Loden Green
249,- før 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

2 pack T-skjorte i behagelig 100% Supima cotton. Supima cotton er spesielt slitesterk og krymper mindre enn vanlig bomull. T-skjorten har rund hals, kort erm og et lite ton i ton broderi på brystet. Den ene 2 packen inneholder en gul og en grønn t-skjorte, og den andre inneholder en blå og en hvit. Les mer

Mer info

Mer info

2 pack T-skjorte i behagelig 100% Supima cotton. Supima cotton er spesielt slitesterk og krymper mindre enn vanlig bomull. T-skjorten har rund hals, kort erm og et lite ton i ton broderi på brystet. Den ene 2 packen inneholder en gul og en grønn t-skjorte, og den andre inneholder en blå og en hvit.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: GMN
Artikkelnummer: 7249446

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler