Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

CADEN BELTE

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Brun: Brown Brun: Brown
299,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk belte i semsket skinn med diskré stikning langs kanten. Beltet er 33mm bredt, har en enkel sølvfarget spenne og en hempe med logo. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk belte i semsket skinn med diskré stikning langs kanten. Beltet er 33mm bredt, har en enkel sølvfarget spenne og en hempe med logo.

Materialer: 100% skinn
Fargekode: 600
Artikkelnummer: 7248942

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler