Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

Skinnbelte

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown
349,- før 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Herrebelte i kvalitetsskinn. Beltet er 3,5 cm bredt, har sølvfarget spenne og er produsert i Italia. Beltet kommer i flere størrelser og passer til alle anledninger. Les mer

Mer info

Mer info

Herrebelte i kvalitetsskinn. Beltet er 3,5 cm bredt, har sølvfarget spenne og er produsert i Italia. Beltet kommer i flere størrelser og passer til alle anledninger.

Materialer: SKINN
Fargekode: 600
Artikkelnummer: 7243458

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler