Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FINN DIN PERFEKTE JEANS

Vi gjør det lett for deg å finne Henry Choice jeansen som passer for deg

Henry Choice er et norsk jeansmerke med lang historie. Vi har fokus på behagelig passform, god kvalitet og gunstige priser. Vi hjelper deg med å finne den perfekte jeansen.

Jeansbuksen er det mest ikoniske plagget som finnes, og mye har skjedd på denne fronten siden lanseringen av Henry Choice. I dag har denim en langt mer behagelig stretch-kvalitet, og buksene vi selger i dag har både tøyelighet og komfort. Dette gjøre at de kan brukes til de fleste anledninger, i tillegg til at de holder passformen mye bedre enn før.

Henry Choice jeans er bukser med høy kvalitet som lages hos de beste produsentene. Her får du mye jeans for pengene og vi opplever at mange som kjøpt en denimbukse hos oss gjerne vil ha flere.

Jeans hos Boys of Europe

SLIK FINNER DU DIN PERFEKTE JEANSEN

Det første du bør tenke på er hvordan du liker at jeansen sitter på deg. Vil du ha en bukse som er løs eller har en smalere passform? Henry Choice har et stort utvalg dongeribukser, og når du funnet din passform kan du velge mellom flere forskjellige typer vask; fra lys til mørk, og fra rene til mer tøffe og slitte.

VELG MELLOM TRE PASSFORMER

SKINNY: Dette er en smal passform og har vært en stor favoritt hos våre kunder helt fra begynnelsen. Passformen kjennetegnes ved at den er normal i livet, tettsittende rundt setet og svært tettsittende rundt leggen. Våre skinny jeans kommer i to forskjellige varianter: Skinny Stan, som er vår smaleste bukse. Denne modellen er helt tettsittende og følger hele leggen. Skinny Sid er også smal, men har litt mer vidde rundt leggen.

SLIM: Vår slim passform er lav i livet og tettsittende rundt leggen. Slim Will, er en svært populær passform, den er romslig i lårene, men smalner inn ved leggen. Dette gjør at den oppleves som smal, selv om den ikke er helt tettsittende som en skinny jeans.

REGULAR: Denne modellen kjennetegnes med at den er normal i livet og løs rundt setet. En favoritt hos oss er buksen Regular Rod som smalner litt ved leggen. Det gjør at den som ikke ønsker en alt for tettsittende bukse kan kombinere løs komfort med tidsriktig vidde i leggen. Ønsker du en rett bukse med vidde både i lår og over leggen, er Regular Ralph buksen for deg.

Passform bukser

Finn din jeans på 1-2-3 Jeansguide

Jeans­guide

Finn din jeans på 1-2-3

Svar på 5 enkle spørsmål, så forteller guiden hvilken bukse som har den rette passformen for deg.
Finn din jeans på 1-2-3
Jeansguide

boysguide Les mer