Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Alle salgsvarer 50% rabatt

SKJORTEGUIDE

Finn den perfekte skjorte for deg! Vi gjør det lett å finne riktig skjortetype.

En skjorte er nok det mest brukte plagget i en manns garderobe. Med et godt utvalg skjorter får du en allsidig garderobe og du er klar for enhver anledning. Du kan fint kombinere mønster på skjorten og på resten av antrekket for en leken, mer trendy stil. Pass da på å variere størrelsen på mønstrene, kombiner små mønster med store for eksempel. 

Skjorte stylet med genser

Utvalget av skjorter er stort, både når det gjelder farger og mønstre, men også når det kommer til passform og kvaliteter. Vi gjør det lett for deg å finne riktig passform for deg

HVILKEN PASSFORM BØR JEG VELGE?

 • Regular fit er en rett modell, med normal passform. Den er fin hvis du ønsker en litt romslig skjorte, men også for deg som ønsker å følge trenden.
  Ser du etter skjorter med denne passformen bør du velge; Mr Capuchin regular, Henry Choice regular, Wos Not Wos ordinær, Jean Paul classic.
 • Fitted skjorter har en lettere innsvingt passform, men fortsatt ikke en tettsittende modell.
  Ser du etter skjorter med denne passformen bør du velge; Mr Capuchin tailored, Henry Choice modern, Jean Paul regular.
 • Slim fit er for deg som ønsker smal passform og en kroppsnær skjorte. Disse kommer alltid med stretch.
  Ser du etter skjorter med denne passformen bør du velge; Mr Capuchin slim, Wos Not Wos smal, Jean Paul slim.

HVILKEN SKJORTEKRAGE TRENGER JEG?

 • Straight er en klassisk krage som passer til alle anledninger, spesielt også til mer pyntet. Passer fint til alle typer slipsknuter.
 • Button Down er en klassikere som kan brukes til alle anledninger, både med og uten slips. Denne kragen passer best med en smal slipsknute.
 • Spread er en moderne krage for den som ønsker en skjorte med litt spennende detaljer. Her kan du bruke både bred og smal slipsknute.
 • Hidden Button Down er en krage som sitter fint på plass, men med knappene skjult under kragen. Det holder kragen fint på plass samtidig som skjorten får et mer dresset uttrykk.

Finn rett kvalitet

1

Oxford

Oxford er et meget populært skjorte stoff, spesielt på skjorter med en avslappet eller sporty look. Stoffet gir et solid inntrykk og er både holdbart og behagelig å ha på.
Oxfordkvalitet skjorte
2

Brushed oxford

Ved å børste oxforden gir vi skjorten en mykere følelse og den kan nesten føles som en ekstra fin flanell. Skjorter i brushed oxford er lette og smidige og utrolig deilig å bruke.
Brushed oxfordkvalitet
3

Twill

Twill er en klassisk kvalitet som du finner på mange penskjorter. Stoffet oppleves som ekstra fint og kommer i en rekke mønstre og stiler. Med en klassisk twillskjorte er du klar til enhver anledning.
Twillkvalitet på skjorte
4

Flanell

Flanell er et mykt vevet stoff. Opprinnelig ble det laget av kardet ull, men i dag lager vi det av bomull for å oppnå en lettere kvalitet. Stoffet er ofte børstet for å skape ekstra mykhet og det gjør flanell til et meget behagelig stoff.
Flanellkvalitet skjorte
5

Chambray

Stoffet veves av bomull og som regel med hvit undertråd og blå overtråd for å få frem et denim-lignende uttrykk, samtidig som man fortsatt holder skjortene lette og myke. Skjorter i chambray gjør seg godt med print.
Chambraykvalitet skjorte
6

Denim

Denim og chambray oppleves mange ganger som like, men denimskjorten har et mer kompakt og tungt uttrykk. De siste årene har den klassiske denimskjorten blitt utfordret av nye og mer trendy varianter, samtidig som denim-looken gjør skjorten lett å identifisere.
Denimkvalitet skjorte

Boysguide Les mer