Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

Francesco Skjortejakke

Velg farge
Grønn: Duck Green Grønn: Duck Green Grå: Moonstruck Grå: Moonstruck
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjortejakke i behagelig twofaced bomull med ensfarget utside og rutet innside. Skjortejakken har mørke knapper, krage og knappestolpe i front, mansjett med knapp på ermet, to brystlommer med klaff og knapp og logbadge på ermet. Liten tricoloretab i siden og lett oversized passform. Modellen er 191 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Skjortejakke i behagelig twofaced bomull med ensfarget utside og rutet innside. Skjortejakken har mørke knapper, krage og knappestolpe i front, mansjett med knapp på ermet, to brystlommer med klaff og knapp og logbadge på ermet. Liten tricoloretab i siden og lett oversized passform. Modellen er 191 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: GOH
Artikkelnummer: 7249050

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler