Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

Leon skjorte

Velg farge
Svart: Meteorite Grey Svart: Meteorite Grey Hvit: Bright White Hvit: Bright White
559,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Elegant skjorte i strukturvevet bomull med enkel knappestolpe og matchende knapper. Skjorten har regulerbar mansjett med knapp og splitt, innsnitt i ryggen og leveres med uttakbar plastpin for avstivning av skjortekrave Les mer

Mer info

Mer info

Elegant skjorte i strukturvevet bomull med enkel knappestolpe og matchende knapper. Skjorten har regulerbar mansjett med knapp og splitt, innsnitt i ryggen og leveres med uttakbar plastpin for avstivning av skjortekrave

Materialer: 100% bomull
Fargekode: O68
Artikkelnummer: 7248334

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler