Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Mouton twillskjorte - regular fit

Velg farge
Grønn: Guc Deep Depths Grønn: Guc Deep Depths
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte med friskt rutemønster i lett børstet twill. Skjorten har buttondown krage og innvendig kontraststoff i nakke og mansjett, regulerbar mansjett med knapp og splitt, lyse knapper og brystlomme med ett lite logobroderi på brystet. Modellen er 187 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Skjorte med friskt rutemønster i lett børstet twill. Skjorten har buttondown krage og innvendig kontraststoff i nakke og mansjett, regulerbar mansjett med knapp og splitt, lyse knapper og brystlomme med ett lite logobroderi på brystet. Modellen er 187 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: GUC
Artikkelnummer: 7500136

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler