Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

Chris skjortejakke

Velg farge
Brun: Tobacco Brown Brun: Tobacco Brown
1 099,- før 2 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lun og komfortabel rutet skjortejakke i kraftig ullkvalitet med isolerende lett vattering. Jakken har krage og logotrykknapper i front, gode stiklommer og brystlommer med klaff og knapp, knappet mansjett og en liten logobadge i metall på ermet. Innvendig tricolorefarge hempe i nakken og buet avslutning nederst. Modellen er 187 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Lun og komfortabel rutet skjortejakke i kraftig ullkvalitet med isolerende lett vattering. Jakken har krage og logotrykknapper i front, gode stiklommer og brystlommer med klaff og knapp, knappet mansjett og en liten logobadge i metall på ermet. Innvendig tricolorefarge hempe i nakken og buet avslutning nederst. Modellen er 187 cm høy og bruker str L.

Materialer: 51% ull, 46% polyuester, 2% nylon, 1% acryl
Fargekode: AFD
Artikkelnummer: 7500771

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Må ikke bløtlegges

Må ikke vris

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler