Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Core pile denim jakke

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
1 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk Sherpa Trucker denim-jakke med Pilefôr og pile-krage. Jakken har metallknapper i front og på mansjettene, tobaccofargede-sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer i front med klaff. Knappespensel i sidene til å regulere midjevidden. Ermene er vattert og har polyester fôr. Passform: Regular fit. Materiale: Mørk blå Indigo denim i 100% bomull. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk Sherpa Trucker denim-jakke med Pilefôr og pile-krage. Jakken har metallknapper i front og på mansjettene, tobaccofargede-sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer i front med klaff. Knappespensel i sidene til å regulere midjevidden. Ermene er vattert og har polyester fôr. Passform: Regular fit. Materiale: Mørk blå Indigo denim i 100% bomull.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: D03
Artikkelnummer: 7500763

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler