Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Høsttrend: kle deg stilig og holde deg varm samtidig

 

Når temperaturen synker og høsten kommer, er det på tide å oppdatere garderoben din for å være både trendy og behagelig i kulden. Her er noen stilfulle tips for menn om hvordan du kan kle deg om høsten og holde deg varm samtidig. Vi vil fokusere spesielt på skjorter og andre nøkkelplagg, som oxford, cord og flanell skjorter, overskjorter, chinos, ullgensere, merinogensere, jeans og frakker. Les videre for å lære mer om hvordan du kan style disse plaggene til hverdagsbruk eller penere anledninger.

Oxford, cord og flanell skjorter: allsidige og stilfulle

Oxford, cord og flanell skjorter er tidløse plagg som passer perfekt til høstgarderoben din. Oxford skjorter er kjent for sin avslappede, men likevel elegante stil. De kan brukes alene eller under en genser eller frakk for å gi antrekket ditt et sofistikert preg. Cord skjorter har en mer strukturert og robust følelse, og de er ideelle for å legge til tekstur i antrekket ditt. Flanell skjorter er myke og varme, perfekte for kjølige høstdager. Bruk dem som et lagdelt element eller knytt rundt livet for en avslappet look.

Overskjorter og chinos: lag på lag stil

En av de beste måtene å holde seg varm på om høsten er å eksperimentere med lag på lag-stil. Overskjorter er ideelle for dette formålet, da de kan brukes som et ytre lag eller som et ekstra lag under en jakke eller frakk. Velg en overskjorte i en kontrasterende farge eller mønster for å gi antrekket ditt et stilig preg. Kombiner den med chinos for en avslappet, men likevel elegant stil. Chinos er mer behagelige enn jeans og gir en sofistikert touch til antrekket ditt. Velg en nøytral farge som khaki eller oliven for å matche høstens farger.

Ullgensere og merinogensere: stil og komfort i én

Når temperaturen synker, er ullgensere og merinogensere redningen. Disse myke og varme plaggene kan styles på forskjellige måter for både hverdagsbruk og penere anledninger. For en uformell look, kombiner en ullgenser med jeans eller chinos. Du kan også legge til en overskjorte eller flanell skjorte over genseren for å skape et lagdelt antrekk. For en mer formell stil, bruk en merinogenser under en blazer eller frakk. Velg en genser i en nøytral farge som grå, navy eller burgunder for et elegant utseende.

Jeans og frakker: tidløse klassikere

Jeans er et must i enhver manns garderobe, ogde er også perfekte for høstsesongen. Kombiner jeans med en oxford eller cord skjorte for en avslappet og stilig stil. Legg til en ullgenser eller en overskjorte for å holde deg varm på kjølige dager. Når det gjelder yttertøy, er frakken et tidløst plagg som alltid er trendy om høsten. Velg en frakk i en klassisk farge som svart, grå eller marineblå for en elegant look. Bruk frakken over en skjorte og chinos eller jeans for en komplett og sofistikert stil.

Styling tips for skjorter: fra hverdag til penere anledninger

Skjorter er svært allsidige og kan styles på forskjellige måter for ulike anledninger. Her er noen stylingtips for å bruke skjorter til både hverdagsbruk og penere sammenkomster:

Hverdagsbruk:

For en avslappet hverdagsstil kan du kombinere en oxford skjorte med chinos eller jeans. Rull opp ermene og bruk skjorten utenfor buksene for en uformell touch. Du kan også knytte en flanell skjorte rundt livet og bruke den som et tilbehør til antrekket ditt. Legg til en overskjorte over skjorten for å legge til lag og tekstur.

Penere anledninger:

Når du vil se litt mer formell ut, kan du bruke en skjorte under en blazer eller frakk. Velg en cord eller oxford skjorte i en nøytral farge og kombiner den med chinos eller dressbukser. Sørg for at skjorten er riktig strøket og bruk en stilfull slips eller et sløyfebånd for et elegant preg.

Tilbehør:

Tilbehør kan virkelig løfte antrekket ditt. Legg til et belte i skinn eller stoff som passer til skoene dine. Bruk en klokke eller armbånd for å legge til et stilfullt element på håndleddet. En klassisk lærveske eller ryggsekk kan være både praktisk og stilig.

Høsttrend oppsummert:

  • Velg allsidige skjorter som oxford, cord og flanell skjorter for en trendy høststil.
  • Lag på lag med overskjorter og chinos gir et stilig utseende.
  • Ullgensere og merinogensere er både varme og stilige, og kan brukes til både hverdagsbruk og penere anledninger.
  • Uansett hvilken stil du velger, husk at det viktigste er at du føler deg komfortabel og trygg i antrekket ditt. La din personlige stil skinne gjennom og nyt høstens kjølige temperaturer med stil!