Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Philip down jakke

Velg farge
Blå: Dress Blues Blå: Dress Blues Svart: Meteorite Grey Svart: Meteorite Grey
809,- før 2 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Lett og myk dunjakke med brede tuneller og matt ytterstoff med komfortabel stretch og lunt fyll av 90% dun og 10% fjær, Jakken har hette med elastisk logotape langs kanten, elastikk nederst, glidelåslukning i front og elastikk og regulering med trykknapp på emet. To vertikale glidelåslommer utvendig og en innvendig. Fôr av 100% polyamid. Les mer

Mer info

Mer info

Lett og myk dunjakke med brede tuneller og matt ytterstoff med komfortabel stretch og lunt fyll av 90% dun og 10% fjær, Jakken har hette med elastisk logotape langs kanten, elastikk nederst, glidelåslukning i front og elastikk og regulering med trykknapp på emet. To vertikale glidelåslommer utvendig og en innvendig. Fôr av 100% polyamid.

Materialer: 100% polyester resirkulert
Fargekode: ID2
Artikkelnummer: 7501065

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Ikke bruk tøymykner.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler