Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Skinny Stan mid blue super Str

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
27
28
29
30
31
32
33
34

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel supersmal stretch jeans med et steinvasket uttrykk og slitasje effekt på front og bak. Buksen har beige logo i livet bak og ton i ton detaljer. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben med en tettsittende silhuett. Vår yngste og smaleste passform. Materiale: 9.5 OZ super-stretch denim i en mellomblå indigo innfarging og med meget høy elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel supersmal stretch jeans med et steinvasket uttrykk og slitasje effekt på front og bak. Buksen har beige logo i livet bak og ton i ton detaljer. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben med en tettsittende silhuett. Vår yngste og smaleste passform. Materiale: 9.5 OZ super-stretch denim i en mellomblå indigo innfarging og med meget høy elastisitet.

Materialer: 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan.
Fargekode: DAB
Artikkelnummer: 7249681

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler