Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Slim Bill used

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
1 099,-

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Mellomblå 5-lommers jeans med et steinvasket uttrykk fra vårt PREMIUM konsept. Jeansen har lette slitasjeeffekt foran og bak, beige+blå sømmer, logoetikett i livet bak og fine kontrast detaljer. Buksen passer for de som ønsker en komfortabel bukse til hverdagsbruk. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 11.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel stretch. Les mer

Mer info

Mer info

Mellomblå 5-lommers jeans med et steinvasket uttrykk fra vårt PREMIUM konsept. Jeansen har lette slitasjeeffekt foran og bak, beige+blå sømmer, logoetikett i livet bak og fine kontrast detaljer. Buksen passer for de som ønsker en komfortabel bukse til hverdagsbruk. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 11.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel stretch.

Materialer: 79% bomull, 20% lyocell, 1% elastan
Fargekode: DAB
Artikkelnummer: 7502088

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler