Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Pierre knit denim shorts

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel shorts i strikket denim med et supersteinvasket uttrykk med lett slitasje i front og bak. Varianten har brun skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: god setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet silhuett som passer de som ønsker en komfortabel shorts. Materiale: 11.8 OZ strikke-denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel shorts i strikket denim med et supersteinvasket uttrykk med lett slitasje i front og bak. Varianten har brun skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: god setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet silhuett som passer de som ønsker en komfortabel shorts. Materiale: 11.8 OZ strikke-denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 86% bomull, 10% organisk bomull, 4% elastan
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7250224

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke - tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler