Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Bretagne pique

Velg farge
Blå: Cascade Blå: Cascade Blå: Monaco Blue Blå: Monaco Blue Rosa: Emberglow Rosa: Emberglow
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk piquetrøye i sommerlige farger med kontraststripe på krage og ermrib, og knappestolpe med kontrastfarge innvendig og lyse knapper. Logobadge på brystet og tricolorefarget tab på siden nede. Normal passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk piquetrøye i sommerlige farger med kontraststripe på krage og ermrib, og knappestolpe med kontrastfarge innvendig og lyse knapper. Logobadge på brystet og tricolorefarget tab på siden nede. Normal passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: MPU
Artikkelnummer: 7250057

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler