Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

HØSTJAKKE-TRENDER 2023

De viktigste høstjakke-trendene for menn som gjelder nå!

Når høsten kommer snikende, er det på tide å oppgradere garderoben med noen stilige høstjakker. Enten du foretrekker en klassisk collegejakke, en trendy trucker jakke eller en varm parkas, har vi de beste alternativene for deg.

 

 

Collegejakke

Høstjakker i collegestil er en tidløs klassiker som aldri går av moten. For å holde stilen fresh og moderne, kan du gå for en collegejakke i rød og hvit eller grønn og hvit. Disse fargekombinasjonene tilfører et snev av farge til antrekket ditt og gir en ungdommelig og sporty look. Perfekt for en avslappet stil eller til en tur på byen. Du kan style jakken med et par jeans og en enkel t-skjorte for en avslappet, men trendy stil.

Parkas

Når kulden kommer, er det viktig å ha en varm og stilfull jakke i garderoben. Ensfargede parkaser og er de ideelle valgene for å holde seg varm og trendy i høstsesongen. Velg en parkas i en nøytral farge som svart, marineblå eller khaki for et tidløst utseende som passer til enhver anledning. Ensfargede parkaser kan styles med både jeans og bukser, og de passer godt til en casual eller mer formell stil, avhengig av antrekket du velger å kombinere den med.

 

 

Trucker jakke

Trucker jakker har blitt et ikonisk plagg i herremote, og de er også et ideelt valg for høsten. En brun trucker jakke gir et rustikt og autentisk preg til antrekket ditt. Jakken kan enkelt styles med chinos og en rutete skjorte for en avslappet, men stilig look. Hvis du ønsker å tilføre litt farge til høstgarderoben din, kan du velge en trucker jakke i grønn. Denne fargen gir et friskt pust til antrekket ditt og passer perfekt til enkle jeans og en t-skjorte.

Hvis du er på utkikk etter en trucker jakke med et unikt preg, bør du vurdere en variant med ruter. Rutemønsteret gir jakken et moderne og trendy utseende samtidig som den beholder sin klassiske appell. En trucker jakke med ruter kan styles med mørke jeans og en enkel genser for en sofistikert og avslappet stil.

Frakk

Hvis du foretrekker en mer klassisk stil, kan du gå for en ensfarget frakk. En svart eller grå frakk er alltid et sikkert valg, og den kan enkelt styles med en dress eller mer formelle antrekk. En frakk gir et sofistikert preg til antrekket ditt og er et flott valg for spesielle anledninger eller når du ønsker å se ekstra elegant ut.

Oppsummerte tips om høstjakker:

1. Velg en collegejakke i rød og hvit eller grønn og hvit for en ungdommelig og sporty stil.

2. Prøv en truckerjakke i brun eller grønn for å tilføre litt farge til høstgarderoben din. En truckerjakke med ruter gir en moderne og trendy vri.

3. Invester i en varm ensfarget parkas eller frakk i nøytrale farger som svart, marineblå eller khaki for en tidløs og stilfull look.