Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Utvalgte varer: kjøp 2 få 50% på den rimeligste

Klikk her for å se rabattkode

Juleantrekk for menn

Julen er ikke bare sesongen for gaver og glede, men også en tid for å skinne med stil. Enten du feirer med familien, venner eller på kontoret, er det viktig å kle seg passende og samtidig være trendy. Denne stylingguiden gir deg innsikt i de store trendene for juleantrekk for menn.

 

Å skape et minneverdig juleantrekk handler om å finne den perfekte balansen mellom festlig og elegant. La oss dykke inn i nøkkeltrendene og stylingtipsene som vil hjelpe deg med å skinne gjennom hele sesongen.

Chinos - den allsidige elegansen

Chinos er en essensiell del av enhver manns garderobe, og de gir en perfekt balanse mellom komfort og stil. For julen, velg en mørkere nyanse som marineblå eller burgunder for å gi et sofistikert preg. Kombiner chinos med en enkel hvit skjorte for et tidløst utseende, eller legg til litt festlig preg med en delikat rutete skjorte. Skjorten kan være både formell og avslappet, og det avhenger av anledningen. For en mer uformell sammenkomst, kan du til og med rulle opp ermene for en avslappet, men likevel stilig stil.

Merinogensere - komfort med eleganse

Mens vinteren kan være kjølig, trenger ikke stilen å lide av den grunn. Merinogensere er det perfekte valget for å kombinere komfort med eleganse. Velg en nøytral farge som grå eller kullsvart, og kombiner den med chinos for et avslappet, men polert utseende. For en mer formell julesammenkomst, kan du velge en V-hals genser og legge til en blazer for ekstra raffinement. Merinogensere kan også være svært allsidige, og de fungerer like bra med denim for en uformell julefest med venner.

Blazere - det ultimate stilige laget

Ingenting gir et antrekk et løft som en velvalgt blazer. For julen, gå for en blazer i en festlig farge som flaskegrønn, burgunder eller mørk blå. Kombiner blazeren med chinos eller denim for et moderne utseende. Hvis anledningen er mer formell, legg til en skarp hvit skjorte og et silkeskjerf for ekstra eleganse. En blazer gir deg muligheten til å eksperimentere med mønstre og teksturer, så ikke vær redd for å velge en som skiller seg ut.

Skjorter - Fra klassisk til kreativ

Skjorter er grunnlaget for ethvert velkledd antrekk. For julen, velg en skjorte i en nøytral farge som hvit eller lyseblå, eller gå for en festlig variant med små mønstre eller detaljer. Hvis du kombinerer skjorten med chinos, hold den untucked for en avslappet følelse. For en mer formell anledning, tuck den inn i chinos eller bukser og legg til et stilig belte for ekstra detalj.

 

Oppsummering: Tre Tips for Stilige Juleantrekk

  1. Velg mørke chinos kombinert med en enkel hvit skjorte for tidløs eleganse eller legg til en rutete skjorte for et snev av festlighet.
  2. Hold deg varm og stilfull med en merinogenser i nøytrale farger som kan styles både avslappet og formelt, avhengig av anledningen.
  3. Gi antrekket ditt et løft med en festlig blazer i dype farger, kombinert med chinos eller denim for et moderne uttrykk.

 

Med disse tipsene er du klar for en sesong med stilige og minneverdige juleantrekk. Uansett om du feirer med familie, venner eller kolleger, vil du være midtpunktet med disse trendy kombinasjonene.