Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Høstens trend: strikkegensere for menn

Høsten er tiden for å omfavne varmen og komforten til en god strikkegenser. Denne sesongen er det et hav av alternativer for menn som ønsker å oppdatere garderoben sin. Enten du foretrekker en klassisk bomullstrikk, en tynnere merinogenser eller en grov strikkegenser for ekstra varme, vil denne artikkelen gi deg inspirasjon og stilige tips til hvordan du kan bruke strikkegensere til enhver anledning.

 

 

Bomullstrikk - Tidløs stil og allsidighet

Bomullstrikk er en klassiker som aldri går av moten. Den er kjent for sin mykhet og letthet, noe som gjør den ideell for høstens overgangsperiode. Enten du velger en ensfarget genser eller en med mønster, vil bomullsgenseren gi deg en avslappet og tidløs stil. For en moderne touch, prøv å style den med et par slim fit jeans og sneakers. Ønsker du en litt mer formell look, kan du kombinere bomullsgenseren med chinos og et par dressko.

 

 

Tynnere merinogensere - Perfekt for lag på lag

Hvis du leter etter en strikkegenser som kan brukes til lag-på-lag-styling, bør du vurdere en tynnere merinogenser. Denne typen genser gir deg muligheten til å lage flere lag med klær, samtidig som den holder deg varm og komfortabel. En tynn merinogenser ser flott ut under en klassisk skjorte eller en denimjakke. For en uformell stil kan du kombinere den med en olabukse og et par boots. Gå for nøytrale farger som grå, blå eller beige for å opprettholde et sofistikert utseende.

Grove strikkegensere - Varm og rustikk eleganse

Når temperaturen synker og du ønsker ekstra varme, er grove strikkegensere et ideelt valg. Disse genserne er tykkere og har en mer rustikk følelse, som passer perfekt til høst- og vintermånedene. Kombiner en grov strikkegenser med et par corduroy-bukser eller mørke jeans for å skape en stilig og varm look. Hvis du ønsker å kle deg mer opp, kan du prøve å style den grove genseren med en blazer og et par dressbukser.

 

 

Stylingtips for hverdagsbruk eller penere anledninger

Hverdagsbruk: For en avslappet og uformell stil, kan du kombinere en bomullstrikk eller tynn merinogenser med jeans og sneakers. Legg til en jakke eller en denimjakke for et ekstra lag. Du kan også prøve å rulle opp ermene for en avslappet og moderne touch.

Penere anledninger: For mer formelle anledninger, kan du kombinere en strikkegenser med chinos eller dressbukser. Legg til et par dressko eller boots for å fullføre antrekket. Du kan også legge til en blazer eller en dressjakke over genseren for å skape et elegant og sofistikert utseende.

 

 

Slik velger du riktig strikkegenser:

  • Velg riktig type strikkegenser for anledningen - enten det er en klassisk bomullstrikk, en tynn merinogenser eller en grov strikkegenser for ekstra varme.
  • Bruk lag-på-lag-styling med en tynn merinogenser for å skape en allsidig og varm look.
  • Kombiner strikkegenseren med passende bukser og sko - jeans og sneakers for hverdagsbruk, chinos eller dressbukser og dressko for penere anledninger.

Høsten er den perfekte tiden for å oppdatere garderoben med strikkegensere for menn. Enten du foretrekker en klassisk bomullstrikk, en tynnere merinogenser eller en grov strikkegenser, er det et utall måter å style dem på. Fra avslappet hverdagsbruk til penere anledninger, kan du enkelt tilpasse strikkegenseren til enhver situasjon. Bruk disse tipsene som inspirasjon og nyt høstens varme og komfort med stil.