Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Utvalgte varer: kjøp 2 få 50% på den rimeligste

Klikk her for å se rabattkode

Den ultimate styling guiden for menn: skjorter i fokus

Skjorter er essensielle plagg i en manns garderobe. Enten du vil ha en formell eller avslappet stil, er skjorter alltid et pålitelig valg. I denne trend guiden vil vi utforske ulike typer skjorter og gi deg tips om hvordan du kan bruke dem til hverdagsbruk eller penere anledninger. Fra klassiske oxford skjorter til trendy cord skjorter, flanell skjorter og overskjorter, vil du finne alt du trenger for å oppdatere garderoben din denne sesongen.

Oxford Skjorter: tidløs eleganse

 

 

Oxford skjorter er en klassisk favoritt som passer til enhver anledning. Denne allsidige skjorten har en distinkt vevet tekstur og er ofte laget av bomull. For en formell stil kan du kombinere en hvit oxford skjorte med en dressbukse og et slips. Hvis du ønsker en mer avslappet look, kan du rulle opp ermene og kombinere skjorten med chinos eller jeans. Oxford skjorter kommer i forskjellige farger, så velg en som passer til din personlige stil.

Cord Skjorter: retro med en moderne vri

 

Cord skjorter er et retro-inspirert plagg som har gjort et imponerende comeback i moteverdenen. Denne myke og strukturerte skjorten er laget av corduroy-stoff og gir et varmt og kult utseende. Du kan style en cord skjorte ved å kombinere den med en pen bukse og et par boots for en sofistikert stil. Hvis du ønsker en mer avslappet look, kan du kombinere cord skjorten med jeans og sneakers. Velg mellom duse jordfarger eller gå for en mer iøynefallende farge som burgunder eller oker.

Flanell Skjorter: komfort og stil

 

Flanell skjorter er perfekte for kjøligere dager og gir deg en avslappet og uformell stil. Denne myke og varme skjorten er vanligvis laget av bomull eller ull, og den har et karakteristisk rutemønster. Du kan bruke en flanell skjorte som et lag over en enkel t-skjorte eller bruke den som et statement-plagg. For en avslappet hverdagslook kan du kombinere flanell skjorten med jeans og sneakers, eller for en penere stil kan du kombinere den med chinos og boots.

Overskjorter: lag-på-lag-stil

 

Overskjorter, også kjent som overshirts eller shackets, er en trendy og praktisk skjortevariant som fungerer som et lag over andre plagg. Disse skjortene er vanligvis laget av tykkere stoffer som bomull eller ull, og de kan brukes som en lett jakke eller et lag mellom en t-skjorte og en jakke. Du kan style en overskjorte ved å kombinere den med en t-skjorte, jeans og boots for en avslappet look. Hvis du vil ha en penere stil, kan du kombinere overskjorten med chinos, en skjorte og dressko.

Styling Tips for hverdagsbruk og penere anledninger

Hverdagsbruk

Lek med teksturer:

For å legge til variasjon i hverdagsstilen din, kan du eksperimentere med ulike teksturer. Prøv å kombinere en oxford skjorte med corduroy bukser eller en flanell skjorte med en denimjakke. Dette vil gi antrekket ditt en interessant og moderne vri.

Rull opp ermene:

Hvis du ønsker en avslappet og uformell look, er det en enkel teknikk som kan gi antrekket ditt et avslappet preg. Rull opp ermene på skjorten din for å gi et laidback utseende samtidig som du viser litt hud. Dette fungerer spesielt godt med oxford skjorter og flanell skjorter.

Tilbehør som detalj:

Gjør antrekket ditt mer spennende ved å legge til noen velvalgte tilbehør. Prøv å kombinere en skjorte med en stilig klokke, et kult skjerf eller et par statement-solbriller. Dette vil bidra til å fremheve din personlige stil og gi antrekket ditt en ekstra touch.

Penere anledninger

Dress it up:

Skjorter er en ideell base for et penere antrekk. Kombiner en klassisk hvit oxford skjorte med en dressbukse, et slips og dressko for en tidløs og sofistikert stil. Velg en skjorte som passer godt til din hudtone og føl deg komfortabel i den.

Lag-på-lag:

For å gi et penere antrekk mer dybde og dimensjon, kan du prøve å legge til lag. Bruk en overskjorte over en skjorte og kombiner det med dressbukser eller chinos. Dette vil gi antrekket ditt et moderne og stilfullt preg samtidig som det holder deg varm på kjølige kvelder.

Velg riktig tilbehør:

Tilbehør kan virkelig gjøre en forskjell når det gjelder å skape en pen stil. Legg til en elegant slipsnål eller et kvalitetsbelte for å løfte antrekket ditt til et nytt nivå. Husk å matche tilbehøret med farger og stiler som komplementerer skjorten din.

 

Styling tips for skjorter:

  • Lek med teksturer og kombiner forskjellige skjortetyper med andre plagg.
  • Rull opp ermene for en avslappet look.
  • Bruk tilbehør som klokke, skjerf eller solbriller for å gi antrekket ditt ekstra stil.
  • For penere anledninger, kombiner skjorten med dressbukser, slips og dressko.
  • Prøv lag-på-lag-stilen med en overskjorte over en skjorte foren moderne og elegant stil.
  • Velg tilbehør som slipsnål eller belte for å fullføre antrekket ditt.