Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

Orleans

Velg farge
Brun: Turkish Coffee Brun: Turkish Coffee Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Allround fritidssko med overdel i mykt matt veganskinn. Dempende og superlett såle gjør disse til en drøm på foten. Logo på tunge og Jean Pauls signatur tricolorbroderi på hæl. Pulltab bak. Les mer

  • Ikke på lager i Boysbutikker
Mer info

Mer info

Allround fritidssko med overdel i mykt matt veganskinn. Dempende og superlett såle gjør disse til en drøm på foten. Logo på tunge og Jean Pauls signatur tricolorbroderi på hæl. Pulltab bak.

Materialer: Overdel: nubuk PU, Fõr: 100% polyester, Såle: EVA
Fargekode: EM1
Artikkelnummer: 7250845

Vask og vedlikehold

Rengjøres med fuktig klut.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler