Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

Orleans

Velg farge
Brun: Turkish Coffee Brun: Turkish Coffee Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Allround fritidssko med overdel i mykt matt veganskinn. Dempende og superlett såle gjør disse til en drøm på foten. Logo på tunge og Jean Pauls signatur tricolorbroderi på hæl. Pulltab bak. Les mer

Mer info

Mer info

Allround fritidssko med overdel i mykt matt veganskinn. Dempende og superlett såle gjør disse til en drøm på foten. Logo på tunge og Jean Pauls signatur tricolorbroderi på hæl. Pulltab bak.

Materialer: Overdel: nubuk PU, Fõr: 100% polyester, Såle: EVA
Fargekode: AIF
Artikkelnummer: 7250845

Vask og vedlikehold

Rengjøres med fuktig klut.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler