Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

DEN PERFEKTE FARSDAGSGAVEN

Finn en gave til far. Vi har herreklær til flere anledninger!

Søndag 13. november er det farsdag. Hvorfor ikke overraske pappa, bror, onkel eller kjæreste med en liten gave? Vi gjør det lett for deg å velge den perfekte gaven. Her har vi samlet noen av våre beste gavetips til ham. Myke gaver i flere varianter er alltid populært. Lune gensere, behagelige bukser og stilige skjorter er noen av favorittene. Her er våre beste gavetips!

 

SHOP NÅ Gavetips

1

MYK GENSER

En myk genser passer like godt på jobb som en dag i sofaen. Gi en gave som varmer og gå for en genser som holder deg varm nå som kulden kommer. Vi har flere farger å velge mellom slik at du lett finner din favoritt!

MYK GENSER
2

BEHAGELIGE BUKSER

Hold stilen samtidig som du er komfortabel! Hos Boys of Europe finner du, i tillegg til et godt utvalg jeans, behagelige bukser med klassisk design. Dette er virkelig en gave han får bruk for nå som vi tilbringer ekstra mye tid hjemme.

BEHAGELIGE BUKSER
3

SKJORTER

Gå for en klassisk skjorte med behagelig passform denne sesongen. Velg en skjorte med flanellkvalitet for ekstra komfort. Perfekt for hjemmekontoret! Kjøper du en tidløs skjorte er han klar for en hver anledning, samtidig som det er en god investering. 

SKJORTER
4

SWEAT

Velg en hettegenser, hettejakke eller collegegenser som er et praktisk valg og passer til det meste. Genseren kan lett kombineres med forskjellige typer plagg, som chinos eller annen sweat, slik at du kan bruke den hjemme, på trening eller på farten.

SWEAT
5

Tilbehør

En liten og praktisk gave slår aldri feil. Gå for den smarte toalettmappen, et par festlige sokker eller behagelig boxershorts. Et klassisk gavetips som er perfekt til han som har alt. Vi har også tilbehør som varmer. Hva passer vel bedre på kjølige høstdager?

SHOP NÅ FARSDAG

Augustus collegegenser I6T
-50%
S M L XL XXL
Mr. Capuchin 449,- før 899,-