Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

JAKKER TIL ALL SLAGS VÆR

Dette er jakkene du trenger

Synes du det er vanskelig å vite hvilke jakker du trenger i løpet av året? Synes du det finnes alt for mange alternativer og er usikker på hvilken jakke du bør velge hvis temperaturen er midt på treet, det regner, blåser eller er kaldt? Frykt ikke, vi gjør det lett for deg å velge riktig jakke uansett vær.

Hos Boys of Europe finner du et bredt utvalg jakker som passer gjennom hele året og til flere typer vær. Høsten og vinteren er, som de fleste av oss har kjent på, årstider med mye skiftende vær. Noen dager skinner solen og varmen stiger, andre dager kan det regne og blåse eller snø. Uansett vær trenger vi jakken som beskytter oss og komplimenterer sesongen slik at vi får en behagelig opplevelse ute.

REGNFULLE DAGER

På høsten er det ofte en del regn og vått vær. Da er det viktig at man har en jakke som holder en tørr og varm. Det er lurt å investere i en høstjakke som kan brukes til flere anledninger og som vil vare sesong etter sesong. Viso jakke fra Jean Paul er en lett og komfortabel hverdagsjakke i klassisk design. Dette er en fin herrejakke som er perfekt til og fra jobb, i byen og til hverdagsbruk. Ønsker du en allværsjakke du også kan bruke på fjellet og på skogturer, i tillegg til dine daglige formål, vil Sydney jakke fra Jean Paul være et bra valg for deg. Skalljakken er vind- og vanntett med god isolasjon.

Jakker til regnfulle dager

VARMERE DAGER

Det er ikke alle dager på høsten eller vinteren som er like kalde. Noen ganger skinner solen, temperaturen stiger og det kan fort bli for varmt med de store vinterjakkene eller parkasene. Da kan det være lurt å ha en lettere jakke du kan bruke disse dagene. Gå for en trendy denimjakke med fôr, som Pile denimjakke fra Henry Choice. Den vil sette prikken over i-en på antrekket. Ønsker du en jakke som vil leve lenge i garderoben er det lurt å investere i en lettvektsjakke, som Down Under jakke fra Mr. Capuchin. Jakken er lett og myk. Dessuten tar den liten plass slik at det er enkelt å ta den med som et ekstra lag om det er behov for det.

Jakker til varmere dager detalj

Jakker til varmere dager

KALDE DAGER

På vinteren kommer også kulden og da er det ekstra godt med en god og varm vinterjakke man kan pakke seg inn i. Om du ønsker å gå for en litt lengre parkas eller en kortere jakke, kan dunjakker være et godt valg på de kaldeste dagene. Vancouver dunparkas fra Jean Paul vil helt klart holde deg varm gjennom vinterhalvåret. Jakken er både vindtett og vannavstøtende, noe som gjøre den perfekt denne sesongen. Ønsker du å gå for en kortere modell er Avoriaz dunjakke fra Jean Paul eller kanskje Trysil jakke fra Wos Not Wos et godt valg. Disse jakkene vil garantert holde deg varm på de kaldeste dagene. 

Jakker til kalde dager

VINDFULLE DAGER

Det er ikke bare regn og kulde som er vanlig på denne tiden av året, det kan også være dager med mye vind. Da er det godt med en vindjakke som kan skjerme deg mot den kalde vinden. Her har vi også et utvalg tidløse jakker som kan brukes igjen og igjen. Strasbourg jakke fra Jean Paul er en klassisk jakke som du garantert får bruk for denne sesongen og som kan brukes til flere anledninger. Den kan dresses opp med en skjorte og pressede bukser eller ned med et par jeans. Ønsker du en jakke med litt mer urbant og sporty uttrykk vil Element eller Carr jakke fra Henry Choice også holde vinden ute.

Jakker til vindfulle dager detalj

Jakker til vindfulle dager

BOYSGUIDE

LES MER