Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
🚨 -20% PÅ ALLE OVERDELER FOR MEDLEMMER | LES MER HER 🚨
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

JAKKER TIL ALL SLAGS VÆR

Dette er jakkene du trenger

Synes du det er vanskelig å vite hvilke jakker du trenger i løpet av året? Synes du det finnes alt for mange alternativer og er usikker på hvilken jakke du bør velge hvis temperaturen er midt på treet, det regner, blåser eller er kaldt? Frykt ikke, vi gjør det lett for deg å velge riktig jakke uansett vær.

Hos Boys of Europe finner du et bredt utvalg jakker som passer gjennom hele året og til flere typer vær. Høsten og vinteren er, som de fleste av oss har kjent på, årstider med mye skiftende vær. Noen dager skinner solen og varmen stiger, andre dager kan det regne og blåse eller snø. Uansett vær trenger vi jakken som beskytter oss og komplimenterer sesongen slik at vi får en behagelig opplevelse ute.

REGNFULLE DAGER

På høsten er det ofte en del regn og vått vær. Da er det viktig at man har en jakke som holder en tørr og varm. Det er lurt å investere i en høstjakke som kan brukes til flere anledninger og som vil vare sesong etter sesong. Regnjakke fra Wos Not Wos er en lett og komfortabel regnjakke i klassisk design. Dette er en fin herrejakke som er perfekt til og fra jobb, i byen og til hverdagsbruk på regnfulledager. Ønsker du en allværsjakke du også kan bruke på fjellet og på skogturer, i tillegg til dine daglige formål, vil Philip jakke fra Jean Paul være et bra valg for deg. Skalljakken er vind- og vanntett med god isolasjon.

VARMERE DAGER

Det er ikke alle dager på høsten eller vinteren som er like kalde. Noen ganger skinner solen, temperaturen stiger og det kan fort bli for varmt med de store vinterjakkene eller parkasene. Da kan det være lurt å ha en lettere jakke du kan bruke disse dagene. Gå for en trendy denimjakke med fôr, som Denimjakke fra Henry Choice. Den vil sette prikken over i-en på antrekket. Ønsker du en jakke som vil leve lenge i garderoben er det lurt å investere i en lettvektsjakke, som Down Under jakke fra Mr. Capuchin. Jakken er lett og myk. Dessuten tar den liten plass slik at det er enkelt å ta den med som et ekstra lag om det er behov for det.

BOYSGUIDE LES MER