Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Plaggene alle menn bør ha i skapet

Det er lett å se bra ut!

Boys of Europe gjør det lett for deg å gjøre garderoben din komplett. Hos oss finner du herreklær til alle sesonger og situasjoner.  Velger du disse plaggene har du det du trenger for de fleste anledninger, hverdag, jobb og fest.

 

 

1

Klassisk t-skjorte

En enkel og klassisk t-skjorte i behagelig kvalitet er noe alle menn bør ha i skapet. Det er både praktisk og stilriktig. Den kan brukes under andre plagg eller alene på en varm dag.
SHOP HER
Klassisk t-skjorte
2

Enkel strikkegenser

Med en enkel strikkegenser kan du aldri gå feil. Den kan brukes til flere anledninger, både på jobb og fritiden, og er perfekt som lag på lag gjennom hele året.
SHOP HER
Enkel strikkegenser
3

Stilrene jeans

Hvis du skal velge et virkelig tidløst plagg til garderoben din er stilrene jeans et sikkert kort. De kan kombineres med skjorter og hettegensere, og er et slitesterkt plagg som vil leve lenge.
SHOP HER
Stilrene jeans
4

Denimskjorte

Hvis du ønsker et mer avslappet, men samtidig stilfullt uttrykk, er denimskjorten det perfekte valget for deg. Denne klassikeren går heller aldri av moten, og du kan trygt bruke den igjen sesong etter sesong.
SHOP HER
Denimskjorte
5

Lettdunjakke

Med en lett og myk dunjakke i klassisk quiltet mønster har du en jakke som passer til flere anledninger gjennom hele året. Dette er et tidløst design og et praktisk valg som du vil få mye bruk ut av.

SHOP HER
Quiltet jakke
6

Penskjorte

En skjorte er nok det mest brukte plagget i en manns garderobe. Med et godt utvalg skjorter får du en allsidig garderobe og du er klar for enhver anledning.
SHOP HER
Penskjorte
7

Hettegenser

En hettegenser, eller collegegenser, kan lett kombineres med forskjellige typer plagg, som chinos eller annen sweat, slik at du kan bruke den hjemme, på trening eller på farten.
SHOP HER
Hettegenser
8

Chinos

Chinos er en allsidig bukse du vil få mye bruk ut av. En av grunnene til at vi elsker denne type bukse er at den fungerer like godt til et avslappet antrekk på jobb, som med slips og penskjorte til fest.
SHOP HER
Chinos

Boysguide Les mer