Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

VÅRENS SKJORTER

Vårens skjorter finner du hos oss

_77A8329.jpg_77A8338.jpg

Våre skjorter fra Mr. Capuchin passer fint til deg som foretrekker moderne og klassiske skjorter. Er du derimot mer trendbevisst og glad i farger er skjortene fra Wos Not Wos  perfekte  for deg. Henry Choice er merket verdt å sjekke ut for denimelskeren.  

Her finnes det noe for enhver smak i gode kvaliteter.

image4we7b.png

Mr. Capuchin

Vårens skjorter fra Mr. Capuchin kommer i et utvalg av kvaliteter som varierer fra myke, børstete, bomullvarianter til lyocell mikser. Fordelen med bomullskvalitetene nå på våren er at de puster, er slitesterke, tåler vask og er lette og fine å ha på seg, samtidig som man ikke fryser ettersom de børstete kvalitetene er litt tykkere.

Mr. Capuchin har et utvalg av litt penere skjorter, som Oslo skjorte og Tony skjorte. Disse er av glattere bomullstype, med lite detaljer, rene og basic i fremtoningen. Kan dresses opp og ned. Mr. Capuchin sine bomullsskjorter har et rent og moderne uttrykk, som gjør at de kan brukes både på jobb og til hverdags.

Hvis du er på jakt etter noe litt annerledes, men foretrekker penere stilen, så har Mr. Capuchin den fine Afternoon skjorten som er clean i stilen med børstet bomull i duse farger og rutete mønster.

image72k9.png

Wos Not Wos 

Wos Not Wos har tre type skjorter, Rutta, Jakk og Nørrebro. 

Rutta skjorten kommer i forskjellige rute-kombinasjoner med sesongens farger, og er perfekt for den fargeglade. Denne flanellskjorten trendy og ikke minst veldig behagelig å ha på seg. Du kan fint kombinere skjorten med for eksempel en hettejakke og jeans.

Ellers har du Nørrebro skjortene som er en av bestselgerne til Wos Not Wos. Det er en basic skjorte, i en mer spennende kvalitet. Bomullskvaliteten har en kreppet effekt, men er i 100% bomull. Puster godt, kjennes lett og myk å ha på seg. Denne skjorten kommer i flere trendy farger.

Vår favoritt er Jakk, en tykkere skjorte som kan brukes både inne og ute. Det er en fin overgangskjorte, som kan brukes som er inneskjorte og en lett vårjakke når det blir varmt ute. 

imagenzs2f.png

Henry Choice 

Henry Choice har som alltid et godt utvalg av denimkvaliteter og vasker.

Vi har blant annet en tykkere denimkvalitet, Sproles skjorte, som er veldig fin å bruke utenpå t-skjorte og genser til de varmere dagene. Det passer perfekt til våren, der trenden er å bruke klær, lag på lag.

En annen fin skjorte er skjorten, Mason, som er en mer pen skjorte i stilen med slimmere fit, som kommer i mørk denim kvalitet. Denne skjorten kan brukes til både hverdags og fest.

MR. CAPUCHIN

SHOP NÅ

WOS NOT WOS

SHOP NÅ

HENRY CHOICE

SHOP NÅ

BOYSGUIDE

LES MER