Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

3 for 2 på alle ordinære sommervarer fra Henry Choice, Mr. Capuchin og Wos Not Wos

SESONGENS SKJORTER

Hos Boys of Europe finner du skjortene du trenger denne sesongen.

Våre skjorter fra Mr. Capuchin passer fint til deg som foretrekker moderne og klassiske skjorter. Er du derimot mer trendbevisst og glad i farger er skjortene fra Wos Not Wos  perfekte  for deg. Henry Choice er merket verdt å sjekke ut for denimelskeren.  

Her finnes det noe for enhver smak i gode kvaliteter.

Mr. Capuchin

Vårens skjorter fra Mr. Capuchin kommer i et utvalg av kvaliteter som varierer fra myke, børstete, bomullvarianter til lyocell mikser. Fordelen med bomullskvalitetene nå på våren er at de puster, er slitesterke, tåler vask og er lette og fine å ha på seg, samtidig som man ikke fryser ettersom de børstete kvalitetene er litt tykkere.

Mr. Capuchin har et utvalg av litt penere skjorter, som Mario skjorte og Tony skjorte. Disse er av glattere bomullstype, med lite detaljer, rene og basic i fremtoningen. Kan dresses opp og ned. Mr. Capuchin sine bomullsskjorter har et rent og moderne uttrykk, som gjør at de kan brukes både på jobb og til hverdags.

Hvis du er på jakt etter noe litt annerledes, men foretrekker penere stilen, så har Mr. Capuchin den fine Luca linskjorten.

Wos Not Wos 

Wos Not Wos har flere behagelige skjorter. Du kan fint kombinere disse skjortene med for eksempel en overskjorte og jeans.

Ellers har du Herning skjorte, som er en av bestselgerne til Wos Not Wos. Skjorten finnes med både grønne og blå striper. 

Vår favoritt er Jack overskjorte, en tykkere skjorte som kan brukes både inne og ute. Det er en fin overgangskjorte, som kan brukes som er inneskjorte og en lett jakke på kjørlige vårdager.

Henry Choice 

Henry Choice har som alltid et godt utvalg av denimkvaliteter og vasker.

Har du sett vår favorittskjorte, Devin. Devin denim skjorte kommer i hele tre fagenyanser- skjorten som passer til alle anledninger.

MR. CAPUCHIN SHOP NÅ

Emanuele skjorte O77
-50%

Mr. Capuchin Emanuele skjorte

399,- før 799,-
Luca skjorte I6E
-50%

Mr. Capuchin Luca skjorte

449,- før 899,-
Luca skjorte GPB
-50%

Mr. Capuchin Luca skjorte

449,- før 899,-

HENRY CHOICE SHOP NÅ

Wade skjorte EHJ
-50%
S M L XL XXL

Henry Choice Wade skjorte

349,- før 699,-
ARON SKJORTE D06
-50%
S M L XL XXL

Henry Choice ARON SKJORTE

399,- før 799,-

WOS NOT WOS SHOP NÅ

BOYSGUIDE LES MER