Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
🚨 -20% PÅ ALLE OVERDELER FOR MEDLEMMER | LES MER HER 🚨
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SESONGENS SKJORTER

Hos Boys of Europe finner du skjortene du trenger denne sesongen.

Våre skjorter fra Mr. Capuchin passer fint til deg som foretrekker moderne og klassiske skjorter. Er du derimot mer trendbevisst og glad i farger er skjortene fra Wos Not Wos  perfekte  for deg. Henry Choice er merket verdt å sjekke ut for denimelskeren.  

Her finnes det noe for enhver smak i gode kvaliteter.

Mr. Capuchin

Høstens skjorter fra Mr. Capuchin kommer i et utvalg av kvaliteter som varierer fra myke, børstete, bomullvarianter til lyocell mikser. Fordelen med bomullskvalitetene nå på våren er at de puster, er slitesterke, tåler vask og er lette og fine å ha på seg, samtidig som man ikke fryser ettersom de børstete kvalitetene er litt tykkere.

Mr. Capuchin har et utvalg av litt penere skjorter. De kan dresses opp og ned. Mr. Capuchin sine bomullsskjorter har et rent og moderne uttrykk, som gjør at de kan brukes både på jobb og til hverdags.

Wos Not Wos 

Wos Not Wos har flere behagelige skjorter. Du kan fint kombinere disse skjortene med for eksempel en overskjorte og jeans.

Vår favoritt er Jack overskjorte, en tykkere skjorte som kan brukes både inne og ute. Det er en fin overgangskjorte, som kan brukes som er inneskjorte og en lett jakke på kjørlige vårdager.

Henry Choice 

Henry Choice har som alltid et godt utvalg av denimkvaliteter og vasker.

Har du sett vår favorittskjorte, Devin. Devin denim skjorte kommer i hele tre fagenyanser- skjorten som passer til alle anledninger.

BOYSGUIDE LES MER